CONEIX-MERepostera? Artesana? Fotógrafa? Viajera?
En realidad soy administrativa sanitaria de profesión. Y aunque no me resulta para nada aburrrido, necesito llenar mi vida con más cosas, muchas más. Y con esto no digo que me sobre el tiempo, pero me gusta tener la mente ocupada al máximo con cosas motivadoras. 

No es difícil acertar que uno de mis principales hobbies es la repostería, es por eso que escribo en este blog, para mantener ordenadas mis recetas, pero mi inquietud por crear cosas va más allá...
Soy una fotógrafa amateur desde hace ya muchos años. Podéis ver algunos de mis trabajos tanto en mi perfil de Instagram Graella como en Flickr, buscándome también como Graella. Además soy una artesana que borda y hace crochet por encargo con el perfil GraellaShop en Instagram y por último soy una enamorada de los viajes y por eso a veces documento alguno de los que hago, así como algunas ideas DIY en el blog Graella Meravella.

Com veis, un culo inquieto que no para!
Sóc la Núria, una maresmenca que es pot dir que sempre ha viscut al mateix poble. De fet quan tenia 5 anys, els meus pares van venir cap al Maresme i jo ja no m'he mogut més.

Tinc uns quants hobbies: La fotografia, la rebosteria, el crochet i el bordat a mà. Vaig arrancar aquest bloc, cansada de tenir les meves receptes anotades aquí i allà. Sóc una persona molt endreçada i el fet de tenir un lloc on escriure-les totes, que em serveix de receptari, em resulta d'allò més pràctic. A més a més, documentar-les amb fotografies m'encanta. És la manera de poder agrupar dos hobbies en un mateix espai.

Totes les receptes que trobareu aquí, les he fet jo que mai he fet cap curs ni de cuina ni de rebosteria. Si jo sóc capaç de fer-les, qualsevol pot. Així que us animo a provar algunes!

Benvinguts al meu humil bloc de rebosteria.

I si us v de gust tafanejar l'altre bloc, on hi ha una mica de calaix de sastre... Ja sabeu:

Tot i que haig de dedicar-hi una mica d'amor i fer una neteja important. Actualment està deixat de la mà de Déu!!


Comentaris

  1. Moltes gràcies per incloure-hi la meua tenda malgrat no haver comprat mai!!!!!
    Tens un blog fantàstic, l'acabe de descobrir i estic vegent quines coses tan maques i interessants que fas. Em quede una estoneta més...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars