FROSTING DE XOCOLATA BLANCA


Aquest frosting és ideal per fer servir en una gran quantitat de postres. Des de farcits fins a decoracions elegants de cupcakes. El resultat és una crema suau i brillant.
Però encara no us he dit el punt fort. I és que només necessitem dos ingredients!

Així que anoteu-la perquè segur que en algun moment us pot anar de fabula...

Ingredients:
250 grs. de xocolata blanca
125 ml. de nata per muntar

Preparació del ganache:
Posar al foc la nata i retirar-la just abans de bullir. Abocar la xocolata a trocets i deixar-ho reposar uns minuts. Després ho barregem bé fins que hagi emulsionat.

Preparació del frosting:
Quan tinguem el ganache a temperatura ambient (ja sigui per deixar-lo reposar, o per haber-lo posat una estoneta a la nevera) el batim a alta velocitat amb una batedora elèctrica perquè agafi aire. Quan comencin a sortir unes petites bombolletes a la superfície, el deixem reposar una altra vegada a la nevera perquè refredi.

Passats uns 10-15 minuts, repetim l'operació. 
El punt just per no passar-nos és quan el color de la xocolata palideix una mica. S'ha de vigilar i parar a temps perquè sinó potser queda massa dur i grumollós!


Coses a tenir en compte:
És important fer-lo servir quan està acabat de fer, si el deixem refredar a la nevera endureix i haurem d'esperar a que agafi temperatura ambient per poder fer-lo servir.

D'altra banda, si utilitzem xocolata blanca, podem tenyir la ganache i així jugar amb la decoració.
És important fer servir tints amb base oliosa.

Comentaris

  1. Quin munt de coses bones que hi ha al teu blog! t'acabo de conéixer i aquí em quedo! m'encantaria que també veguessis el meu blog i si t'agrada t'hi quedis!! Sóc la Núria-Cocó
    http://algomasquecocina.blogspot.com

    ResponElimina
  2. JA m'estic guardant aquesta recepta! Sempre faig ganache de xocolata negra però els intents que he fet fins ara amb xoxolata blanca no m'havien resultat be... La probaré als meus propers cupcakes! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars