IOGURTS CASOLANS DE GERDS


Quan vaig utilitzar la pasta concentrada de xiclet, ja us vaig dir que vaig quedar enamorada, no tan pel sabor d'aquella en qüestió perquè és un tan especial, sinó per la qualitat i versatilitat del producte.

Ara he comprat la de gerds... i la veritat és que ha sigut un encert total!
Amb ella he preparat aquests iogurts que han quedat boníssims.


Ingredients:
1 iogurt natural
1 lt de llet
3 cullerades de sucre
1 cullerada de pasta de gerds concentrada
1 cullerada de llet en pols

Preparació:
Barrejar el iogurt natural amb el sucre i la llet en pols. Afegir la pasta de gerds i tornar a barrejar fins que estigui tot ben lligat. Per acabar afegir la llet i tornar a remenar-ho tot.

Abocar als pots de vidre i posar a la iogurtera seguint les instruccions del fabricant.


Només destapar-los, l'olor et convida a repetir...
I m'ha agradat tant el sabor d'aquesta pasta, que he decidit que formarà part dels ingredients de les postres del segon cumple-bloc! (què ja està a tocar)

Comentaris

Entrades populars