COL·LOCACIÓ DE PAL A LES GALETES DECORADES


Bon dia , us enrecordeu de mi??
Perquè porto una vagància a sobre amb el bloc, que no té perdó de Déu!!

De fet, us haig de confessar, que últimament la vagància va del bloc a la cuina i de la cuina al bloc.
Fa calor i encendre els fogons és tota una Odisea. I si a sobre afegim que el poc que cuino ja ho he publicat anteriorment... doncs passa el que passa. Sequia narrativa.

Malgrat això, m'anireu trobant per aquí de tant en tant, a vegades amb algunes postres dignes. D'altres vegades com és el cas d'avui, ni que sigui per saludar i explicar-vos alguna coseta que no arriba a recepta...

L'entrada d'avui va dedicada als pals de les galetes decorades.


Les vesteixen de presència i elegància. Jo diria que són el complement ideal per fer atractiva a qualsevol galeta decorada. Però també és veritat que d'entrada fa una mica de por aventurar-se a inserir un pal a una galeta si no és una necessitat imperiosa, és a dir, que algu t'ho demani de manera insistent!

Entrem en matèria vinga...
Perquè una galeta decorada quedi el més perfecte possible, s'ha de treballar amb la massa ben freda.  En aquesta entrada teniu tant la recepta com el procediment de tallar-les i coure-les. Però resumeixo pels que no la vulgueu llegir. Perquè una galeta quedi el més perfecte possible, amb les cantonades tal com toca, és imprescindible que la massa hagi reposat i refredat a la nevera unes hores.

Però, què passa si volem posar un pal a la galeta?
Doncs amics meus, si la galeta està dura com una pedra, al inserir-li el pal, farem un misto i el més probable és que s'acabi trencant. Total, que haurem esperat el temps de repòs de nevera per a no res!!

Quan la galeta ha de portar un pal, la millor opció és estirar la massa, deixar-la refredar a la nevera el temps que toca, tallar-la en fred i deixar-la una estoneta a temperatura ambient abans de col·locar-li el pal. Sí, és tan fàcil com això!!

Creieu-me quan us dic que he probat diferents sistemes i aquest que és el més senzill, és el que m'ha donat millors resultats.

Ara que li he agafat el punt, em veig posant pals a doju!!

Comentaris

Entrades populars