PANELLETS DE GERDS, FARCITS I DECORATS AMB XOCOLATA NEGRA

Panellets de frambuesa, rellenos y decorados con chocolate negro


La barreja de gerds i xocolata és un clàssic que mai falla! És per això que la podem utilitzar en qualsevol postre amb total garantia. 

A casa mengem panellets només un cop a l'any i ens agraden tant que a l'hora de preparar la massa, cuanta més millor!!
Els panellets estrella són el de pinyons. Com si fossim tontos, oi?
Però també fem alguna altra versió per tal de ser una mica originals. Aquests d'avui són ben bons i molt fàcils i ràpids de fer. 

Primer necessitem la barreja bàsica de tot panellet. La podeu trobar aquí.


Un cop preparada, necessitarem la resta d'ingredients:
(les quantitats d'aquests ingredients va en funció de la quantitat de massa que reserveu de la total per fer-los)
Pasta concentrada de gerds (homechef)
Xocolata negra de fondre
Sprinkles per decorar (opcionals)

Preparació:
Afegir una cullerada de la pasta concentrada a la massa i barrer-ho bé. Us aconsello anar amb compte al abocar-la. Feu-lo mica en mica i aneu tastant la barreja per tal de trobar el punt de sabor que us agradi sense que arribi a ser embafador. Un cop tingueu la barreja a punt, només cal fer les boles, afegir un trosset petit de xocolata a l'interior i possar a coure al forn entre uns 10-12 minuts en funció del tamany.
Retirar i deixar refredar a temperatura ambient abans de decorar.

Decoració:
Desfer al bany María una mica de xocolata negra i deixar-la refredar un xic perquè agafi cos. Abocar-la a una màniga pastissera amb una boquilla petita i decorar les boles.
Enganxar un cor i deixar refredar abans de servir. 

Comentaris

Entrades populars