CUPCAKES DE GERDS AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA




 Sóc una enamorada dels petits fours. Poder seure a taula i tastar diferents sabors en un mateix àpat és genial! Per això últimament quan faig cupcakes, els faig en mida xs.
Aquests d'avui són de gerds amb crema de xocolata blanca.


Ingredients per 36 minicupcakes:
200 g de mantega sense sal a temperatura ambient
200 g de sucre
200 g de farina amb llevat
4 ous
1 culleradeta de pasta concentrada de gerds (tipus home chef)
1 culleradeta d'extracte de vainilla
un polsim de sal

Ingredients per la buttercream de xocolata blanca:
180 g de mantega sense sal a temperatura ambient
180 de sucre glass
100 g de xocolata blanca de fondre
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 cullerada de llet
 

Preparació dels cupcakes:
Batre la mantega juntament amb el sucre fins que la barreja blanquegi. Afegir els ous prèviament batuts. D'un en un, esperant cada vegada que s'incorpori a la barreja abans d'abocar el següent. Afegir la sal, la vainilla i la pasta concentrada de gerds i barrejar de nou. Per últim afegir la farina a cullerades i barrejar fins obtenir una massa homegènia.
Abocar als motllos i coure al forn prèviament escalfat a 180ºC uns 18 minuts.

Preparació de la buttercream:
Desfer la xocolata blanca al bany Maria. Un cop desfet, esperar que agafi una mica de cos. 
Batre la mantega, el sucre, la vainilla i la llet a velocitat baixa durant un minut. Després dos minuts a velocitat mitjana-alta. Afegir la xocolata (que ha d'estar pràcticament freda) i barrejar fins que estigui ben integrat. 

Muntatge:
Esperar que els cupcakes estiguin freds per decorar.
Col·locar la buttercream amb una màniga pastissera i després decorar amb algun detall de fondant.




Comentaris

Entrades populars