COCA RÀPIDA DE CABELL D'ÀNGEL

 


Vinga gent, que avui és Sant Joan i si no teniu la coca, encara sou a temps de fer-ne una casolana en un plis-plas.

Veureu que se'n necessiten molt pocs ingredients i la preparació és d'allò més simple...

Ingredients:

2 plaques de pasta de full

1 llauna de cabell d'àngel

1 ou 

sucre

pinyons


Preparació:

Estirar una de les plaques de pasta de full sobre una safata de forn deixant el paper antiadherent. 

Abocar el cabell d'Àngel (més o menys la meitat del pot) i repartir uniformement, deixant un dit de marge a tot el voltant.

 Tapar amb la segona pasta de full i sellar-la bé perquè no pugui sortir el farcit. Pintar amb un l'ou i punxar-la amb una forquilla per tal que no s'infli mentre es cou.

Tirar per sobre sucre i pinyons.

Coure al forn preescalfat a dalt i a baix uns 25 minuts.

Deixar refredar sobre una reixa.

Us deixo un vídeo perquè pugueu veure el pas a pas



@graellathings

##ElVeranoEsNuestro ##foodtiktok ##graelladesucre ##desserttiktok ##cocasantjoan ##aprendecontiktok ##parati

♬ sonido original - GraellaThings

Comentaris

Entrades populars