FELIÇ 1er. ANIVERSARI


M'auto regalo un pastís d'aniversari. Petitet i bufó. Perquè el meu bloc fa un any!
Ni us imagineu les gratificacions que m'ha aportat obrir aquest bloc de rebosteria...

Jo ja sabia que era tenir un bloc. Des de finals del 2008 que escric a Graella Meravella. Encara recordo quan i com vaig iniciar aquell bloc... però és cert que no és gaire seguit. Que només m'aporta coses a mi. Que a la resta de mortals els hi és bastant igual si escric o no.

Però ara i avui no toca parlar de Graella Meravella, Ara i avui toca parlar de Graella de Sucre:
No crec que hi hagi gaire noms de blocs triats a l'atzar i, per tant, el meu tampoc. És una continuïtat de l'anterior. Si més no, em va agradar que els dos blocs tinguessin el nom en comú!

Que us puc dir d'aquest any?
Doncs el que haureu llegit en més d'una ocasió de la mà d'altres blocaires que han iniciat aquest camí abans que jo... en essència què:
Coneixes gent i comparteixes un munt de receptes i consells.

En definitiva, i resumint, que teniu Graella de Sucre per estona, perquè aquest bloc espera fer molts i molts anys...



Recepta per fer el pa de pessic amb motllo de 10 cms. de diàmetre i 7 cms. d'alçada:
Per fer el pa de pessic he fet servir la recepta base d'aquestes magdalenes. Serveix perfectament i queda molt bo. La única cosa que heu de preveure es que l'heu de deixar al forn més estona. Quanta estona? Fins que punxeu amb un escuradents i el retireu net.

Nota: em va sobrar massa que com és fàcil d'imaginar, vaig utilitzar per fer unes poquetes magdalenes.

Recepta per fer la buttercream de mores:

Ingredients:
100 g de mantega a temperatura ambient
175 g de sucre glass
1 cullerada de confitura de mores
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Preparació:
Batre la mantega a velocitat mitja fins que estigui ben cremosa, afegir una tercera part del sucre i tornar a batre, tornar a repetir l'operació dues vegades més amb la resta de sucre. Afegir la confitura de mores i tornar a batre i per últim afegir la vainilla i tornar a batre aquest últim cop a una velocitat més alta. De seguida tindreu una buttercream boníssima per decorar el pastís.

Decoració:
El pastís està farcit amb xocolata. És que em torna boja la xocolata!!
Per la decoració externa, tenia ganes d'una cosa diferent...
Aquí podeu veure com he fet la decoració. Només cal una màniga pastissera amb una boquilla rodona i una cullera.
Fixeu-vos que per un acabat com Déu mana, primer em de cobrir el pastís amb una capa ben fina de buttercream, deixar el pastís a la nevera perquè endureixi. D'aquesta manera quedarà més perfecte!!

I per arrodonir la feina, un topper de fondant...


Bé, no m'enrotllo més que sinó escribint aquesta entrada arribaré al segon aniversari...


Comentaris

  1. Doncs moltíssimes felicitats!! I que en siguin moooolts més! petons1

    ResponElimina
  2. Felicitats Graella de Sucre!!! I a tu també Núria! Segueix molts més, que m´encanten les teves entrades!!!

    ResponElimina
  3. Moltissimes felicitats maca i dolça...
    Sembla que va ser ahir que va néixer i ja camina….

    ResponElimina
  4. uooo felicitats!! i ho celebres amb el millor pastis que podries fer sens dubte! petons

    ResponElimina
  5. Felicidades un año es un año y casi 100 seguidores! es gratificante como bien dices tu! bello pastel!

    ResponElimina
  6. Enhorabona!!! feliç aniversari i que el segueixin molts més! :-D
    El pastisset fa un goig irresistible amb la confitura de mores i aquesta decoració tan cuidada, nyam!

    Petonets

    ResponElimina
  7. Moltíssimes felicitats!!! M'alegro molt de l'any i de les bones experiències que t'ha portat.
    Una pastís fantàstic!
    Petons
    Mónica

    ResponElimina
  8. No cal dir que tens unes fotos impecables, i el blog es precios, per aixo te deixat un detallet al meu blog. Disfruta'l! http://recetasydulces.blogspot.com.es/2012/10/premio-liebster-pastissos-i-mes.html

    ResponElimina
  9. Per molts anys maca! Tens un bloc bufó com el teu autoregal, m'encanta!
    Petonets
    sandra

    ResponElimina
  10. T'ha quedat realment maco!!! Felicitats i segueix així!!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats......!!!!!! Wupiiiiii, un any tastan pastissets I que bons, encara no he pujar porque traballo de tarde. Ja et trucare I felicitats per el blog porque es una passada, al final obrirem algo tu i jo jajajaja. Muack's

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars