IOGURTS CASOLANS DE XICLET


Després de quedar molt contenta amb el resultat dels últims iogurts casolans de gerds, tenia clar que l'experiment l'havia de tornar a repetir amb l'altra pasta concentrada que tinc a casa... la de xiclet!
Ja vaig fer aquest bundt cake, però el pot és gran i s'ha d'anar consumint, no creieu?

L'experiència és un grau i no m'he volgut arriscar... sé que el sabor del xiclet és molt intens i per això he utilitzat una quantitat molt i molt raonable i el resultat ha sigut espectacular.


Ingredients:
1 lt de llet
1 iogurt natural
cullerades de sucre
cullerada de llet en pols
1/2 cullerada de pasta de xiclet concentrada home chef. (amb aquesta proporció els iogurts queden amb un gust molt bo de maduixa acida, si els voleu més intensos, podeu afegir més pasta)

Preparació:
Barrejar el iogurt natural amb el sucre i la llet en pols. Afegir la mitja cullerada de pasta de xiclet i tornar a barrejar fins que estigui tot ben lligat. Per acabar afegir la llet i tornar a remenar-ho tot.

Abocar als pots de vidre i posar a la iogurtera seguint les instruccions del fabricant.
Si us animeu a fer-los, ja em direu si estan o no boníssims!!!

Comentaris

Entrades populars