I JA VAN QUATRE ANYS!!

MACARONS FARCITS AMB GANACHE DE XOCOLATA I AVELLANA


Sense saber-ho ni tenir-ho planificat, ja van dos anys seguits que per celebrar l'aniversari del bloc preparo macarons.
Els de l'any passat eren de cirera i nutella. I és que a casa, la Júlia que és una mega fan d'aquests dolços sol imposar la seva demanada per sobre de qualsevol altra i rara vegada els puc farcir d'alguna cosa que no sigui nutella.

Aquest cop, torno a utilitzar ganache de xocolata negra, però a diferència d'aquests macarons, els d'avui porten el farcit batut per tal d'incorporar aire a la barreja. D'aquesta manera els he pogut decorar amb màniga pastissera i a més a més de la xocolata, al centre els he posat una avellana. 
No direu que no queden d'allò més elegants!

Tastar-los no els he pogut tastar... han volat literalment i m'he quedat amb les ganes de saber si l'element nou (l'avellana) li dóna o no un plus a aquestes postres. I no em refereixo a la combinació de sabors (que no és pas una novetat) sinó a la diferència entre textures. No em quedarà més remei que tornar a fer-ne per sortir de dubtes!

I no m'enrotllo més i us anoto el link de la recepta de macarons. La teniu aquí.

Ingredients de la ganache:
150 de xocolata negre de fondre
150 ml de nata per muntar
Un grapat d'avellanes per col·locar al moment de muntar els macarons.

Preparació:
Portar a ebullició la nata i retirar del foc. Abocar la xocolata a trossets i deixar reposar un parell de minuts. Remenar fins que s'integri totalment. Deixar refredar a temperatura ambient i després guardar a la nevera unes hores.
Un cop ben freda només restarà batre la barreja amb una batedora elèctrica.


El muntatge és ben fàcil, només cal abocar el farcit a una màniga pastissera i fer un cercle a una de les parts del macaró, deixant espai al centre per col·locar una avellana. Després tapem amb l'altra part i llestos. Ja els tenim a punt per degustar. 
Si els deixeu muntats d'un dia per l'altra, el sabor és més intens, ja que el macaró absorbeix l'aroma del farcit.

Comentaris

Entrades populars