FLAM D'OU
Sóc una fan incondicional dels flams casolans. D'ou o de vainilla, tots dos m'agraden a parts iguals. Sense nata, això sí!
No m'entretinc més que és cap de setmana i tinc plans... Així doncs, aquí teniu la recepta.
Ingredients per uns 10-12 flams individuals:
1 lt de llet
6 ous
60 g de sucre
1 baina de vainilla
pela d'una llimona
Ingredients pel caramel:
80 g de sucre
20 ml d'aigua
Preparació:
Posar en un caçó el sucre i l'aigua per fer el caramel. Coure a foc mitjà fins que agafi un color daurat. Retirar del foc i abocar ràpidament als motllos d'alumini. Reservar.
Posar en un altre caçó la llet, la baina de vainilla i la pela de la llimona. Coure fins que arranqui a bullir. Retirar del foc i deixar infusionar fins que refredi a temperatura ambient.
Abocar els ous i el sucre i passar-ho tot pel turmix fins que quedi ben barrejat. Abocar als motllos i coure a 200C al bany maria al forn uns 45 minuts amb paper d'alumini per sobre per tal de què no es cremin per sobre.
Guardar a la nevera fins al moment de servir. Segur que desapareixen en un tres i no res!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada