MUFFINS DE ESPÈCULS I GERDS


A casa som molt fans dels fruits del bosc. Gerds, nabius, mores...
Els mengem sols, amb iogurt, amb preparacions dolces i fins i tot a vegades amb amanides.
Clar que sempre que puc, en reservo una bona part per utilitzar-los en alguna preparació dolça.

Aquests dies, abans que entri la calor de veritat, he encès el forn i he cuinat uns muffins de gerds i espèculs boníssims!

Ingredients:
1 ½ tassa de farina amb llevat
¾ tassa de sucre
Un polsim de sal
2 cullerades de pasta concentrada d'espèculs
1 cullerada de canyella
1/3 tassa d’oli de gira-sol
1 ou gran
1/3 tassa de llet
15 o 20 gerds

Preparació:
Batre els ous i el sucre fins que agafin volum. Afegir la pasta d'espèculs i la canyella i barrejar-ho bé. Abocar la llet mentre anem barrejant i després afegir l'oli. Per últim, afegir la farina a cullerades fins que tot estigui ben lligat. Coure al forn prèviament escalfat a 180ºC uns 20 minuts.

Com veieu, la preparació no té cap secret.
La pasta concentrada la podeu trobar a qualsevol botiga de rebosteria. Hi ha diferents marques i no us podeu imaginar la quantitat de sabors, alguns d'ells súper originals.

Jo a casa en tinc de diferents sabors i donen molt de joc. Us animo a provar-ne alguna.


Comentaris

Entrades populars