PANELLETS DE VAINILLA I CONFITURA DE FIGUES


S'acosta de nou la Castanyada i és hora de pensar en quin tipus de panellets farem enguany.
A casa els de pinyons sempre hi són presents, però també reservem part de la massa per fer-ne alguns de diferents.
Aquest any és el torn dels panellets de confitura amb un toc de vainilla.
Partim de la recepta de sempre per fer el masapà. La podeu trobar aquí.

I aquí teniu els dos ingredients extra per aquests panellets:
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Confitura de figues

Preparació:
Partim de tenir la massa bàsica preparada.
Afegir l'extracte de vainilla a la massa i barrejar fins que s'integri del tot. Fer les clàssiques boles i pressionar just al mig de cada una per poder col·locar (després de cuits) la confitura.
Coure al forn uns 7 o 8 minuts a 220ºC i deixar refredar del tot a la mateixa safata. Un cop han refredat, abocar la confitura al forat que havíem fet prèviament.


Notes:
1. Al retirar-los del forn potser teniu la sensació de què no són cuits del tot, però ja veureu que un cop freds tenen el punt just de cocció. Durs per fora però tovets i gustosos per dins!

2. Voleu altres versions de panellets?
Panellets de gerds amb xocolata.
Panellets de Nutella.



Comentaris

Publicacions populars