CUPCAKES DE CARBASSA AMB CREMA DE FORMATGE
Per fer dolços, una de les més utilitzades és la butternut
100 g de mantega a temperatura ambient
220 g de sucre
15 ml. de mel
2 ous
120 g de puré de carbassa
120 ml de buttermilk (al final de la recepta, explico com fer-ho a casa)
245 g de farina amb llevat
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre
1/2 culleradeta de nou moscada
un polsim de sal
Preparació:
Barrejar els ingredients secs (farina, especies i la sal) i reservar.
Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi. Afegir la mel i tornar a barrejar. Abocar els ous d'un en un, prèviament batuts i tornar a batre-ho tot.. Després afegir el puré de carbassa i tornar a barrejar. Afegir el buttermilk i barrejar.
Ara és el moment d'afegir la barreja d'ingredients secs cullerada a cullerada mentre continuem barrejant fins a obtenir una massa ben integrada. Abocar als motlles i coure al forn preescalfat a 180 C durant uns 25-30 minuts. En funció del forn.
Ingredients per la crema de formatge:
125 g de formatge tipus philadelphia fred de la nevera
125 g de mantega a temperatura ambient
150 g de sucre glass
una culleradeta d'extracte de vainilla o canyella (opcional)
Preparació de la crema de formatge:
Batre la mantega per acabar d'estovar-la i deixar-la com una crema. Afegir el sucre i barrejar uns minuts a velocitat mitjana-alta fins a obtenir una crema ben suau. Si utilitzem algun extracte per potenciar el sabor, ara és el moment d'incorporar-lo. Per últim afegir el formatge de la nevera i barrejar durant uns segons, és a dir, el temps just perquè s'integri. (Si ho allarguem, igual s'acaba tallant)
Ja tenim la crema llesta per decorar els cupcakes.
Buttermilk fet a casa:
120 ml de llet
1/2 cullerada de suc de llimona
Barrejar la llet amb el suc de llimona i deixar reposar uns minuts fins que veiem que la llet queda tallada.
A l'hora d'abocar-ho a la recepta, remenar primer la barreja.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada