MUFFINS SÚPER XOCOLATOSOS
Recepta per uns 8-9 Muffins grans
Ingredients:
160 g farina de rebosteria
70 g farina d'espelta
50g de cacao en pols sense sucre
7 g de llevat en pols
115 g de sucre normal
35 ml de sucre invertit (es pot substituir per mel o agave)
3 ous grans
80 ml d'oli de girasol
1 iogurt natural
40 ml de llet
60 g de formatge tipus philadelphia
30 g de confitura de taronja amarga
chips de xocolata
Preparació:
Col·locar en un bol les farines, el cacau i el llevat. Reservar.
Batre els ous juntament amb el sucre fins que la barreja blanquegi i augmenti de volum. Després abocar el sucre invertit i tornar a batre. Per últim abocar l'oli i acabar de batre-ho tot molt bé.
Afegir el iogurt, la llet i la crema de formatge i tornar a barrejar-ho tot. Afegir la confitura i remenar.
Incorporar a cullerades els ingredients secs que havíem reservat a l'inici.
Abocar els xips de xocolata i remenar.
Omplir les càpsules de muffins i coure al forn pre-escalfat a 200º C durant uns 25-27 minuts. Posar la safata al mig del forn amb escalfor dalt i baix.
Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixeta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada