MUFFINS SÚPER XOCOLATOSOS



Coure magdalenes, muffins o cupcake és una de les receptes més senzilles que hi ha dins del món de la rebosteria casolana. Normalment lleven sense dificultat i és gairebé impossible tenir problemes amb la cocció. Cosa ben diferent del que passa sovint amb elaboracions relacionades amb el pa de pessic com a element protagonista.

Els muffins que us porto avui són ideals pels amants de la xocolata. El seu sabor és intens, i ja no parlo de l'esponjositat de la massa. Tot un espectacle!!
Recepta per uns 8-9 Muffins grans

Ingredients:

160 g farina de rebosteria

70 g farina d'espelta

50g de cacao en pols sense sucre

7 g de llevat en pols

115 g de sucre normal

35 ml de sucre invertit (es pot substituir per mel o agave)

3 ous grans

80 ml d'oli de girasol

1 iogurt natural

40 ml de llet

60 g de formatge tipus philadelphia

30 g de confitura de taronja amarga

chips de xocolata 


Preparació:

Col·locar en un bol les farines, el cacau i el llevat. Reservar.

Batre els ous juntament amb el sucre fins que la barreja blanquegi i augmenti de volum. Després abocar el sucre invertit i tornar a batre. Per últim abocar l'oli i acabar de batre-ho tot molt bé.

Afegir el iogurt, la llet i la crema de formatge i tornar a barrejar-ho tot. Afegir la confitura i remenar.

Incorporar a cullerades els ingredients secs que havíem reservat a l'inici. 

Abocar els xips de xocolata i remenar.

Omplir les càpsules de muffins i coure al forn pre-escalfat a 200º C durant uns 25-27 minuts. Posar la safata al mig del forn amb escalfor dalt i baix.

Retirar del forn i deixar refredar sobre una reixeta.









Comentaris

Entrades populars