BROWNIE
Si a l'armari hi ha d'haver uns bàsics, d'aquelles peces de roba que quan t'he les poses i vas a una botiga d'un centre comercial, et confonen amb una dependenta... a tot manual de qualsevol cuiner/a tampoc hi poden faltar certes receptes.
Avui us porto la meva recepta (ni millor ni pitjor que altres) de brownie.
És fàcil, és ràpida, però sobretot, sobretot, és boníssima!
Ingredients:
120 grs, de xocolata de fondre
220 grs. de mantega
220 grs. de sucre
4 ous a temperatura ambient
70 grs. de farina
un grapat de nous i avellanes
Preparació:
Escalfar el forn a 200ºC. (en el moment de coure el brownie, baixarem la temperatura a 180ºC).
Desfer la xocolata juntament amb la mantega i barrejar-ho fins que estigui ben lligat.
D'altra banda, barrejar en un bol, la farina passada per un sedàs, el sucre i els ous. Un cop ho timguem ben barrejat, és el moment d'ajuntar les dues preparacions.
Afegir les nous i les avellanes i remenar-ho bé, per tal de que les repartim per tota la massa.
Abocar la barreja a un motllo preparat amb mantega perquè no s'enganxi i coure al forn prèviament pre-calentat durant 20-25 minuts. (sempre depenent del nostre forn). Recordeu baixar la temperatura a 180ºC.
Notes i consells:
Per desemmotllar, s'ha d'esperar a que refredi perquè quan encara és calent és massa tou i delicat.
Si voleu més receptes de brownie, mireu aquestes galetes, perquè no tenen desperdici!
M'agraden molt les dues presentacions. Sempre he cregut que presentar porcions individuals (i més si són rodones) dóna una sensació molt professional. El millor de tot quan fas talls rodons són les engrunes que et queden: ideals per fer cakepops :-P
ResponElimina