DISTRACCIÓ SALADA III {HUMMUS CLÀSSIC}


Bé, ja sabeu que de tant en tant em despisto i canvio el dolç pel salat...
A l'estiu fa massa calor per pensar en muffins, cupcakes i magdalenes. Però no per això em de deixar d'enfundar-nos el davantal, no?

Avui us presento una recepta facileta i que us fa quedar bé amb els convidats en un tres i no res. HUMMUS. Per picar o per acompanyar!

Ingredients:
1 pot de cigrons cuits sense escorrer el l'iquid
suc de mitja llimona (podeu posar més o menys en funció del vostre gust)
Un gra d'all
1 culleradeta de comí
3 culleradetes de tahina
polsim de sal
polsim de pebre negre
rajolí d'oli d'oliva

Per decorar:
polsim de pebrot vermell mòlt
rajolí d'oli d'oliva
julivert

Preparació:
Abocar a un bol prou gran. Abocar la  resta d'ingredients i batre amb la turmix. La textura final va una mica a gust del consumidor. No tots els pots de cigrons porten la mateixa quantitat de líquid, així que si us queda unatextura massa densa, sempre podeu afegir un rajolí d'aigua. Heu de tenir cura amb l'aigua. No afegi-ho més del compte!


Emplatat:
Abocar la barreja sobre un plat fons, regar amb un rajolí d'oli d'oliva i el pebrot vermell mòlt.
Per acabar d'arrodonir podem decorar amb una branca de julivert i unes olives negres.


Comentaris

Entrades populars