POSTRES NADALENCS I {IOGURT DE TORRÓ}


Ara que s'acosta Nadal i ja comencem a pensar en els àpats que farem i consumirem, és un bon moment per anar recopilant receptes.
Sovint són calòriques i molt pesades, però que hi farem, a la majoria ens encanta menjar i menjar fins que ja no ens corda el cinturó!!

Avui però, vull ser bona. Us presento unes postres fàcils i ràpides. A més a més són fresquetes i entren bé després de segons quin apat!! Són calòriques, sí, no ens enganyarem! Però hi ha d'altres que encara ho són més. (jo com sempre mirant el costat positiu)

I encara us donaré una altra raó per guardar aquesta recepta... Tothom acaba tenint per casa alguna barra de xixona d'aquelles que cau a la panera. Doncs és una bona solució gastar-la amb aquests iogurts!!


 Ingredients:
1 Iogurt natural
900 ml de llet
1 cullerades de llet en pols
1 cullerada de sucre
300 g de torró de xixona
1 canyella en rama


Preparació en iogurtera:
Posar la llet juntament amb la canyella al foc fins que arranqui a bullir. Retirar i deixar infusionar uns minuts mentre preparem la resta d'ingredients.

En un bol barrejar el iogurt amb el sucre i la llet en pols. Reservar.
Retirar la canyella de la llet i afegir el torró esmicolat. Passar pel turmix fins desfer totalment el torró. Abocar la resta d'ingredients que ja havíem barrejat i remenar-ho tot.

Repartir en els pots de vidre i posar unes 8-10h a la iogurtera.


Comentaris

Entrades populars