POSTRES NADALENCS II {GALETES LINZER, versió II}


Sí, estimats amics dolçaires, avui us porto una altra recepta per tenir en compte durant aquestes dates assenyalades.

Quan vaig publicar la primera versió, ja us vaig dir que són de les galetes que més m'agraden. I per això els hi dedico una nova entrada... aquesta vegada són d'estil més nadalenc, ideals per aquestes festes perquè porten ametlla i el sabor està a mig camí entre galetes de mantega i mantecats. No comenceu a salivar només d'imaginar-vos-les??

Us asseguro que són fantàstiques, que agraden a tothom i no són gens difícils de fer. I si les remateu amb confitura casolana, ja són la bomba!! Així que animeu-vos a fer-les perquè els vostres comensals us ho agrairan segur!!



Anem doncs amb la recepta...

Ingredients:
380 g de farina sense llevat
200 g d'ametlla mòlta
140 g de sucre glass (en aquesta recepta es pot utilitzar el sucre normal i passar-lo per un molinet)
240 g de mantega a temperatura ambient
1 ou
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 polssim de sal

Per la decoració:
sucre glass
confitura al gust (jo vaig fer servir una casolana de prunes vermelles)

Preparació:
Batre tots els ingredients fins a aconseguir una massa. Fer una bola i embolicar-la amb film transparent. Deixar reposar a la nevera un mínim d'una hora.
Un cop reposada i freda, estirar-la i tallar les galetes amb el tallador escollit. Separar la meitat de les galetes i fer un forat al mig de cada galeta amb un tallador més petit. (Aquest cop he fet servir diferents talladors).
Coure al forn pre-escalfat a 180ºC durant uns 10 minuts. (Aquestes galetes no han d'arribar a daurar-se, les hem de treure del forn just abans)

Muntatge:
Un cop fredes les galetes, tirar sucre glass pel damunt de les galetes que tenen el forat al mig. Col·locar una cullerada de confitura al mig de la resta de galetes i tapar-les amb les que havíem preparat amb el sucre.

Comentaris

Entrades populars