CHEESECAKE AMB CREMA DE GERDS {ESTIL NY}



Vaig quedar tan enamorada del gust de la meva última creació culinaria, que l'he versionat perquè la tastin els meus companys de feina amb l'excusa de la celebració del meu aniversari.

La recepta és pràcticament la mateixa. La diferència la trobareu a la base de galeta i al topping. Són petits detalls, però que canvien notablement el resultat final.

Anem per feina...
Com encara no tinc un motllo més petit, he tornat a utilitzar un de 24 cm. Jo us recomano triar-ne un de més petit perquè quedi més alt.

Ingredients per la base:
300 g de galetes digestives
100 g de margarina
15 g de sucre moreno

Ingredients per la barreja de formatges:
300 g de formatge tipus philadelphia
250 g de formatge mascarpone
1 iogurt natural
3 cullerades de maicena
3 ous grans
90 g de sucre
1 culleradeta d'extracte de vainilla

Ingredients pel topping:
200 g de nata agria
30 g de sucre
1 culleradeta ben generosa de pasta concentrada de gerds


Preparació de la base:
Triturar les galetes i barrejar amb el sucre (si no voleu notar el crec-crec del sucre, el podeu triturar abans de barrejar-lo amb les galetes). Afegir la margarina desfeta i tornar a barrejar. Abocar al motllo i pressionar amb una cullera fins a obtenir una capa uniforme. Reservar a la nevera.

Preparació de la barreja de formatges:
Escalfar el forn a 175 C.
Abocar el iogurt en un bol y barrejar. Afegir la maicena i el sucre i tornar a barrejar. Abocar els dos formatges i tornar a barrejar. Afegir l'extracte de vainilla. Per acabar, abocar els ous, d'un en un mig batuts, barrejant bé cada vegada abans d'abocar el següent. Un cop està tot ben integrat abocar al motllo que hi ha a la nevera. Coure al forn durant 15 minuts. Passat aquest temps, baixar la temperatura a 130 C i coure durant 1 hora més.
Treure el pastís del forn i afegir-li el topping pel damunt i tornar a coure al forn durant uns 10-15 minuts més.

Passats aquests minuts, apagar el forn i deixar refredar el pastís dins el forn amb la porta del forn un xic oberta. S'ha de deixar fins que es refredi del tot.
Tapar amb film per evitar que es ressequi i/o agafi males olors i deixar un mínim de 6 hores refredant a la nevera abans de desenmotllar.

Preparació del topping:
Barrejar la nata amb el sucre i la pasta de gerds.



I després d'aquesta versió... a pensar en la següent...
Que vagi de gust!

Comentaris

Entrades populars