BLONDIE DE POMA CARAMELITZADA




Una de les coses bones que té escriure un bloc de cuina i/o rebosteria és que estàs en constant cerca i aprenentatge de multitud de receptes. Seguir a altres bloggers proporciona molta informació i sovint crea feedbakcs meravellosos.

Fa poc vaig descobrir a través d'Instagram a Lorena de Cravings Journal i vaig quedar enamorada del seu compte, així com del seu bloc. Ja sabeu que quan publico alguna recepta que no és meva, acabo fent alguna modificació per tal d'adaptar-la al meu estil, però aquesta vegada, vaig quedar tan fascinada al veure aquest curiós blondi, que no he volgut canviar res de res.

Us asseguro que és de 10!! 
Per tal de fer la recepta, podeu seguir les passes o bé anar directament al seu bloc a través de l'enllaç que us he posat a dalt. 

Ingredients per un blondi de poma caramel·litzada en motlle de 20X20:
180 g de mantega sense sal
250 g de sucre de canya morè
230 g de farina sense llevat 
3 pomes golden mitjanes
1 ou fred 
un polsim de sal
1 culleradeta de canyella en pols 

Ingredients Glacejat:
sucre glass
una rajolí d'aigua


Preparació:
Coure la mantega a foc mitjà fins que canviï de color i agafi una tonalitat un pèl torrada. Afegir el sucre, la poma tallada a daus, la canyella i la sal. Deixar coure uns 15 o 20 minuts fins que espeseixi i la salsa agafi una textura tipus toffee. En aquest punt cal paciència, però és clau per tal que ens quedi bé el blondi.

Retirar del foc i abocar a un bol i deixar refredar al punt que estigui calent, però que no cremi. Abocar l'ou i remenar. Per últim abocar la farina i acabar de barrejar.

Abocar a un motlle quadrat de 20X20 que prèviament haurem preparat amb paper de forn a la base (això ens ajudarà a desenmotllar) i coure al forn pre-escalfat a 180ºC durant uns 25 minuts.

Retirar del forn i deixar refredar.
Desenmotllar i tallar porcions quadrades.

Glasejar-los:
Preparar la barreja del sucre glass amb una mica d'aigua. Ha de quedar viscos, no líquid.
Regar per sobre dels blondis amb ajuda d'una cullera.


Realment espectaculars!!
 
 
 
 

 

Comentaris

Entrades populars