HUMMUS DE CARBASSA


Si com jo sou amants de l'hummus, dono per fet que hores d'ara ja n'heu tastat alguna que altra variació a part de menjar-ne el clàssic de cigrons. I si no és així us ben asseguro que ja feu tard!

Per Internet podeu trobar mil i una combinació i la veritat és que moltes d'elles són veritables meravelles.
L'hummus que us porto avui és de carbassa, aprofitant que és una hortalissa de temporada i és fàcil trobar-ne aquests dies al mercat. Li aporta una textura suau amb un punt dolç que enamora. I com tots els hummjus cassolans, no és gens complicat de fer.

Us animeu?


Ingredients:
250g del clàssic hummus a base de cigrons. Aquí trobareu la recepta.
200g de puré de carbassa (si és cassolà molt millor)
1 culleradeta de cúrcuma

Per decorar:
rajolí d'oli d'oliva
pipes de carbassa

Preparació:
Abocar l'hummus de cigrons a un bol prou gran juntament amb el puré de carbassa i la cúrcuma i triturar amb el turmix fins aconseguir una massa fina i cremosa.

Per emplatar només cal abocar l'hummus en un bol i afegir el rajolí d'oli i les pipes de carbassa.





Comentaris

Entrades populars