CHEESECAKE "LA VIÑA"

 


Si heu arribat fins aquí és perquè amb tota seguretat sou amants dels pastissos de formatge. I si és així, estic segura que haureu tastat més d'un estil.

Jo sóc una fan del cheesecake New York, ara com ara encara no he tastat un que el pugui superar, potser per la seva base de galeta i la capa de crema agria que li aporta un plus. Tanmateix haig de reconèixer que aquesta famosa versió "La Viña" és extremadament cremós i molt fàcil de fer.

Si encara no l'heu tastat, us convido a fer-ho perquè de ben segur que no us penedireu.


Ingredients:

570 g de formatge tipus Philadelphia

230 g de sucre

280 ml de nata de muntar (la de 35% de matèria grassa)

4 ous a  temperatura ambient

1 cullerada de maicena


Preparació:

Mullar un paper de forn i escórrer. Col·locar-lo en un motlle alt d'uns 20cms de diàmetre i reservar.

En un bol gran, abocar el formatge i remenar-lo amb una vareta de mà. Després abocar el sucre i tornar a remenar. Afegir la nata i integrar. Després abocar els ous prèviament batuts i remenar-ho bé. Per últim afegir la maicena i barrejar fins que tot quedi ben integrat sense grumolls.

Abocar al motlle i coure a la safata inferior del forn prèviament escalfat durant 40 minuts. (calor a dalt i a baix)

Tip perquè quedi ben bonic i no baixi del centre

Un cop passats els 40 minuts, deixar 5 minuts més dins del forn apagat. Després deixar que vagi refredant una bona estona amb la porta un xic oberta i per últim, abans de retirar del forn, deixar la porta del forn oberta del tot una estona més.

 No tingueu pressa en retirar-lo perquè els pastissos de formatge volen el canvi de temperatura de forma molt gradual.

Comentaris

Entrades populars