GALETES LINZER (VERSIÓ I)


Fins a dia d'avui, les meves galetes preferides!
No sé si les heu tastat alguna vegada, però si la resposta és negativa, no perdeu més temps i aneu cap a la cuina...
Ja us heu lligat el davantal? Doncs comencem amb la recepta. Tot un clàssic que podeu trobar a més d'un llibre de cuina. Jo l'he copiat d'unes targetes molt mones que un dia em vaig auto regalar.

Ingredients:
400 g de farina
250 g de mantega a temperatura ambient
120 g de sucre
2 rovells d'ou
1 culleradeta d'essència de vainilla
un polsim de sal

Per la decoració:
confitura al gust (jo he fet servir una de mores casolana)
sucre glass (per empolvorar)

Preparació:
Batre tots els ingredients fins aconseguir una massa. Fer una bola i embolicar-la amb film transparent. Deixar reposar a la nevera durant una hora com a mínim.

Un cop reposada i freda, estirar-la a la superfície de treball que prèviament haurem enfarinat. Tallar-la amb el tallador escollit. Separar la meitat de galetes i fer un forat al mig amb un tallador més petit.
Coure al forn pre-escalfat durant uns 10 minuts a 180ºC 

Muntatge:
Un cop fredes les galetes, tirar sucre glass per damunt de les galetes amb forat i reservar.
Col·locar una culleradeta de confitura al centre de la resta de galetes i tapar-les amb les que havíem preparat amb el sucre.
Si seguim aquest ordre quedaran perfectes!!


Nota: Les hem de treure del forn just abans de que es daurin. Amb molta cura que són molt delicades quan són calentes!!


Comentaris

  1. quina pinta! no em podria resistir a menjar-ne només una!! una pregunta: m'agradaria fer galetes farcides amb una petita narració dins. Saps d'algun plastic alimentari que aguanti la calor del forn i no afecti ni al paper ni a la galeta?? és que no sé per on començar!! a veure si tens alguna idea! merci i petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no n'he fet mai, però a veure si aquestes et serveixen...
      http://morasmoradas.com/galletas-de-la-suerte#

      Elimina
  2. Jo no en coneixia el nom, però sí que n'he fet alguna vegada, i són boníssimes :-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars