BROWNIE DE XOCOLATA BLANCA {BLONDIE}
Es diu que el blondie és el substitut del brownie pels amants de la xocolata blanca.
Jo que sóc fan del clàsic, no em volia estar de tastar aquesta altra versió...
És bona, i és una opció ideal per aquells a qui no els agrada la fortor de la xocolata.
I l'elaboració és igualment fàcil.
Ingredients:
120 g de mantega sense sal
120 g de sucre moreno
120 g de farina sense llevat
230 g de xocolata blanca
80 g de nous pelades
2 ous grans
1 culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)
Preparació:
Pre-escalfar el forn a 180ºC.
Trossejar les nous i uns 50 g de la xocolata i reservar. Desfer la resta de xocolata juntament amb la mantega al bany maria. Reservar.
Batre els ous amb el sucre. Després afegir la vainilla i un cop està tot ben barrejat, afegir la xocolata desfeta i tornar a barrejar. Incorporar la farina i acabar de barrejar-ho tot. Per últim, afegir les nous i els trossets de xocolata i remenar. Abocar la barreja a un motllo d'uns 20 cms. i coure al forn uns 25 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada