MUFFINS DE NABIUS I CRUMBLE



Aquests dies en què la gran majoria estem confinats a casa, als que ens agrada cuinar, no tenim excusa per encendre el forn i fer aquelles receptes que tenim a la llista de pendents.

Val a dir que potser els problemes els tenim en trobar aquells ingredients més complicats.
Però sempre podem buscar les receptes més senzilles o les que menys ingredients porten.

Aquesta proposta és molt fàcil i ràpida. Proveu de fer-la i no us penedireu.
Veureu que els ingredients són molt bàsics i sempre podeu substituir els nabius per gerds o maduixes. Altra opció també pot ser substituir la fruita per un bon grapat de nous.


Ingredients per uns 9/10 muffins:
1 ½ tassa de farina amb llevat
¾ tassa de sucre
Un polsim de sal
1/3 tassa d’oli de gira-sol
1 ou gran
1/3 tassa de llet
1 tasa de nabius frescos

Ingredients pel crumble:
½ tassa de sucre
1/3 tassa de farina sense llevat
¼ tassa de mantega
1 culleradeta de canyella en pols

Preparació:

Pre escalfar el forn a 180ºC.

Primer preparar el crumble:
Posar uns segons la mantega al microones, el just per temperar-la una mica. Barrejar tots els ingredients secs en un bol i abocar la mantega. Barrejar-ho tot amb les mans per tal de formar grumolls. Reservar fins a haver preparat la massa dels muffins.

Preparació dels muffins:
Barrejar el sucre amb l’ou fins que blanquegi. Després abocar la llet poc i l’oli i tornar a barrejar. Afegir el polsim de sal i la farina i acabar de barrejar-ho tot. Per últim, abocar els nabius i barrejar-los perquè quedin repartits per tota la massa.
Abocar la preparació als motlles i acabar d’omplir amb la preparació del crumble. Coure al forn 25 minuts.


 

Comentaris

Entrades populars