ROSQUILLES D'ANÍS



Hi ha postres que són tradicionals i fàcils de fer. Que no necessiten gaires ingredients i que a més a més són ideals per fer durant una tarda de cap de setmana com els que estem vivint aquests dies de confinament. Passem una tarda entretinguda i tenim el berenar llest. 
Si hi ha nens per casa, els encantarà ajudar, no en tingueu cap dubte!

La recepta no és meva, aquest cop l'he agafat prestada de María Lunarillos. La va publicar fa uns dies al seu perfil d'Instagram. Jo he fet servir la meitat d'ingredients. Així i tot m'han sortit un munt!

Ingredients:
1 ou
100 g de sucre
125 g de llet
50 ml d'oli de gira-sol
30 ml d'anís 
Ratlladura d'una llimona
Un polsim de sal
375 g de farina amb llevat

Oli de gira-sol per fregir
Sucre per arrebossar 

Preparació:
Batre l'ou juntament amb el sucre i la sal fins que blanquegi. Afegir la llet mentre seguim barrejant, després l'anís i tot seguit l'oli.
Abocar la farina a cullerades i continuem barrejant fins que tot estigui ben lligat. Per últim afegir la ratlladura de llimona i barrejar.

Per fer les rosquilles és qüestió d'anar agafant porcions petites de la massa i estirar entre les mans en forma de xurro i les pessiguem per tal de tancar-les.
Si la massa se'ns enganxa a les mans, ens les podem anar empolvorant de tant en tant.

Per fregir-les, cal utilitzar una paella amb abundant oli.
Un cop fregides, arrebossar-les amb sucre abans que refredin.

 A casa no tenim paciència i ens les mengem tèbies... Som una mica ànsies!!!!






Comentaris

Entrades populars