COCA RÀPIDA DE CABELL D'ÀNGEL
Vinga gent, que avui és Sant Joan i si no teniu la coca, encara sou a temps de fer-ne una casolana en un plis-plas.
Veureu que se'n necessiten molt pocs ingredients i la preparació és d'allò més simple...
Ingredients:
2 plaques de pasta de full
1 llauna de cabell d'àngel
1 ou
sucre
pinyons
Preparació:
Estirar una de les plaques de pasta de full sobre una safata de forn deixant el paper antiadherent.
Abocar el cabell d'Àngel (més o menys la meitat del pot) i repartir uniformement, deixant un dit de marge a tot el voltant.
Tapar amb la segona pasta de full i sellar-la bé perquè no pugui sortir el farcit. Pintar amb un l'ou i punxar-la amb una forquilla per tal que no s'infli mentre es cou.
Tirar per sobre sucre i pinyons.
Coure al forn preescalfat a dalt i a baix uns 25 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Us deixo un vídeo perquè pugueu veure el pas a pas
@graellathings ##ElVeranoEsNuestro ##foodtiktok ##graelladesucre ##desserttiktok ##cocasantjoan ##aprendecontiktok ##parati
♬ sonido original - GraellaThings
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada