GRANISSAT DE MADUIXA
Els granissats de maduixa són dels que més m'agraden! I són tan fàcils de fer, que no hi ha excusa possible. És una beguda refrescant i sana ideal per passar millor els dies de calor a l'estiu.
Si teniu nens a casa i els hi costa menjar fruita, aquesta pot ser una bona opció per incorporar una mica de fruita sense que s'assabentin.Ingredients:
400 g de maduixes
400 ml. d'aigua infusionada de maduixes (en el seu defecte podeu utilitzar aigua normal)
200 g de sucre
suc de mitja llimona
Opcionalment per acostar-nos a un còctel, podem afegir cointreau al gust a l'hora de servir-lo.
Preparació:
Netejar i triturar les maduixes. Reservar.
Posar al foc 10 minuts l'aigua, el sucre i el suc de llimona. Un cop passats aquests minuts, deixar-ho refredar a la nevera.
Barrejar-ho tot i repartir-ho en gots.
Posar-ho al congelador.
Treure una estona abans de servir i posar al microones un o dos minuts (en funció de la potència). Acabar de trencar amb una forquilla.
A mi personalment, m'encanta barrejar el granissat de maduixa amb el de llimona. D'aquesta manera queda molt ben compensat el dolç de la maduixa amb el acid de la llimona.
Si voleu estirar els granissats perquè us venen convidats sorpresa, o simplement sou previsors, podeu fer el següent:
Omplir els gots per la meitat i posar al congelador. Un cop s'han de servir, descongeleu un minutet, acabeu de trencar amb una forquilla i acabeu d'omplir el got amb Minut Maid de llimona. Són Espectaculars!!
Aquesta idea la podeu fer servir fins i tot barrejant suc de taronja o pinya... i ja em direu que tal.
els de maduixa i llimona són els que més m'agraden!!! i totalment d'acord amb el tema decoració, no fa falta complicar-nos massa, una bona base llisa i uns complements tant monos com aquests! ;) petonets
ResponEliminaque boooo!! serviria també amb síndria o prèssec!!??? per l'estiu és genial aquest postre!! petons
ResponEliminaSegur que sí. Tot és posar-s'hi a experimentar!
EliminaDelicioso y delicado!
ResponEliminaUna decoració molt elegant per un refresc de luxe!!!! el faré, que bo!! petons,
ResponEliminajo, con esta puesta en escena es que no hay quien se resista a comerse este granizado, igual me ocurre con la confitura de fresas de la entrada anterior ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
Mmmm, qué refrescant!! m'encanta aquest coloret a caramel de maduixa ;-) Les fotos són d'allò més boniques.
ResponEliminaPetonets
A partit del granissat de maduixa es poden preparar uns còctels boníssims... però és que sol ja és tan i tan bo!! jejeje Les fotos i els detallets molt xulos!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Que rico y que refrescante! El granizado de fresa lo tengo que hacer este verano!
ResponEliminaBesos
Núria, ho vas fer molt i molt bé! Pots deixar l'enllaç allà on vulguis, no hi ha problema que el rebem igual! ;) Si encara no et veus a l'índex és perquè el tenim a mitges... el cap de setmana l'hem aprofitat per fer altres coses! :P
ResponElimina