MAGDALENES AMB UN TOC DE TARONJA
Ja em corregireu si m'equivoco, però, estic segura, que tot sortin de l'escola, no hi ha cap nen que a l'hora de berenar s'hi pugui resistir a una bosseta plena de mini magdalenes quan la mare amb tot el seu carinyo, el va a recollir.
Si a més a més són acabes de fer... Ummmm! Fins i tot hi ha perill d'anar a recolllir als menuts de la casa amb la bossa buida i la boca plena!!
La recepta d'avui és d'aquelles que aporten un plus. Al utilitzar taronja, els hi dona un gust molt bo!
Ingredients per 24 mini-magdalenes:
315 grs. de farina amb llevat
120 ml. d'oli de gira-sol
2 ous a temperatura ambient
200 grs. de sucre
190 ml. de llet
50 ml. de suc de taronja
2 gotes d'aroma de mandarina (opcional)
ratlladura d'una taronja
Preparació:
Batre els ous amb el sucre fins que la barreja agafi un color blanquinós.
Afegir tota la resta d'ingredients menys la farina: la llet, el suc de taronja, l'aroma i també la ratlladura de taronja i tornar a barrejar. Per últim, afegir la farina a cullerades i remenar suaument.
Col·locar els papers de fornejar a una safata de mini-magdalenes i abocar la barreja als motllos. Unes dues terceres parts aprox.
Coure al forn uns 20 minuts.
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrricosssssssssssssss
ResponEliminadeliciosas las magdalenas y las fotos son preciosas ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
Nyam! quan no vui tenir remordiments també les faig amb oli de girasol ;-) M'encanta la taronja per perfumar el pa de pessic.
ResponEliminaT'han quedat super regulars i precioses.
Bon profit i a gaudir-les!
Em sap greu portar-te la contrària, però jo tinc una filla ruca que no li agrada la pastisseria casolana! És un drama per a mi XDDD
ResponEliminaSé del que parles... a casa només tinc content el 50% del personal infantil!
EliminaQue buena pinta! me apunto la receta!
ResponElimina