GALETES BESCUITADES "RED VELVET"


Sí! Finalment he tastat el famós "Red Velvet". No sé quan de temps feia que anava darrere de comprar l'emulsió per poder fer un pastís, un brownie o unes galetes...

Al meu calendari vaig anotar una data especial. Els dies 24-25 de novembre. Primera edició del BCNandCAKE. La primera fira de Barcelona dedicada a la rebosteria creativa. 

Vaig fer-me una llista "força prudent" de coses a comprar i en primera posició, i en majúscules, tenia l'emulsió!!

No vaig esperar gaire i al dia següent de comprar-la ja estava jo a la cuina fent un primer experiment... "Galetes bescuit Red Velvet". Un nom curiós per batejar aquestes galetes...

Mentre s'acabaven de coure al forn, pensava destruir l'esborrany de recepte i tornar a provar perquè ni de lluny tenien l'apecte que em rondava pel cap...

Però resulta que han quedat molt bones. Amb una texture entre pa de pessic i galeta força diferent. A nosaltres ens han encantat. Així que he decidit penjar la recepte.

Ingredients: 
315 g de farina amb llevat
200 g de mantega a temperatura ambient
200 g de sucre normal
40 g de sucre invertit
2 cullerades de xocolata en pols sense sucre
2 ous mitjans
1/2  culleradetes de essència de vainilla
1/2  culleradetes d'emulsió Red Velvet
un polsim de sal

Preparació:
Barrejar els ingredients secs menys el sucre i reservar. Batre la mantega i el sucre fins que la barreja blanquegi. Afegir el sucre invertit i seguir batent. Afegir els ous batuts poc a poc sense deixar de batre. Afegir la vainilla i el colorant i tornar a batre. Afegir els ingredients secs a cullerades i batre fins que quedi ben lligat.

Fer boles amb un cullera de gelats perquè quedin d'un tamany semblant totes elles i posar-les sobre un paper de forn o una silicona, en una safata de forn i coure uns 10-12 minuts a 180ºC.



* La massa pringa molt i és difícil de treballar. Una cullera de gelats o una de les normals ens facilita molt la feina i no ens embrutem gens!

**Amb la mida de les boles de la fotografia han sortit unes galetes molt grans (quan les torni a fer, les faré més petites)

*** Al treure-les del forn estan molt toves i pot semblar que estan un pel crues, però les volem així!

Comentaris

  1. aiiii pero qué cosa más rica!!!! Me han encantado, Nuria!
    Son súper originales y divertidas!
    Un beso y feliz finde

    ResponElimina
  2. han quedat genials!!! tenen un color preciós i pel que dius han de ser molt bones!!

    ResponElimina
  3. Oooooh! Precioses t'han quedat, quin color més maco!

    B7sss

    ResponElimina
  4. Tot lo relacionat amb el red velvet és especial. Les galetes es veuen delicioses, ja me les imagino amb una mica de frosting de formatge. Ummmmmmm

    ResponElimina
  5. He descubierto tu blog por la participación en el concurso de recetas de La cocina de Tesa y me has dejado impresionada con tus recetas y la imagen del blog. Me quedo como seguidora para ver con qué más me sorprendes y de paso te invito a que conozcas mi blog a ver que te parece.
    Un besito desde Las Palmas.

    ResponElimina
  6. doncs jo encara tinc el redvelvet pendent!!!! tenen molt bona pinta auqestes mega-galetes!! ,P petonets

    ResponElimina
  7. Què boniques, i han de ser boníssimes!!!

    A mi també em crida l'atenció el Red Velvet, a veure si m'animo algún dia a provar-lo. Aquesta recepta em sembla genial!!!

    Tens un premi al meu bloc! Passa a recollir-lo!

    http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2012/12/un-premi-per-al-blog.html

    Petonets!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars