PASTÍS D'ANIVERSARI II - BROWNIE "WITH COOKIE"


Aquesta setmana passada vaig anar de bòlit i no tenia ni temps ni ganes de preparar un mega-pastís d'aquells de necessitar hores i més hores.

Buscant inspiració entre els meus pins de Pinterest, vaig topar-me amb una recepta de la famosíssima SandeeA de "La receta de la felicidad" i va ser com un amor a primera vista...
Tinc ple de receptes seves "pineades" com "a pendents", i tot i que aquesta l'havia passat per alt en el seu moment... ara m'ha vingut com anell al dit. Sóc una enamorada dels brownies i aquest és de xocolata negre. Així que ja tinc pastís d'aniversari!!

Ingredients per la base de cookies:
150 g de mantega freda
200 g de farina
80 g de sucre moreno
1 rajolí de llet (el just per lligar la massa)
1 polsim de sal
125 g de gotes de xocolata 

Ingredients pel brownie:
200 g de xocolata de fondre
125 g de mantega
3 ous
200 g de sucre
125 g de farina
1 cullerada de cacau pur en pols sense sucre (ella en posa 3 cullerades)
1 polsim de sal


Preparació de la base:
Escalfar el forn a 180ºC.
Barrejar tots els ingredients menys les gotes de xocolata fins aconseguir una pasta. (Ull que el rajolí de llet l'hem d'incorporar només si cal per ajudar-nos a lligar la massa. Per tant, no l'incorporeu a l'inici juntament amb els altres ingredients)
Un cop tenim la massa a punt, afegir les gotes de xocolata i barrejar per repartir-les bé.
Col·locar la massa al motllo triat (un rodó de 24 cm en el meu cas) prémer i aplanar amb una cullera. Reservar a la nevera mentre preparem el brownie.

Preparació del brownie:
Desfer la xocolata i la mantega al bany maria. Reservar. Batre els ous amb el sucre fins que espumegin. Afegir la barreja de xocolata i barrejar bé. Incorporar la farina, el cacau i la sal i barrejar-ho bé.
Abocar sobre la base de cookies i coure al forn uns 20-25 minuts.
Verter sobre la base de cookies y hornear unos 25 minutos.


Per decorar, jo he fet servir:
Fondant (per fer les roses i els números)
Washi tape (per fer la garlanda)
Paper d'envalar (per imprimir el cartell de happy birthday)


Comentaris

  1. Muchas felicidades!!!!! Viendo lo bien que hablas de este brownie habrá que probarlo. Y ahora me voy a echar un vistazo a tus pendientes de Pinterest.

    ResponElimina
  2. Preciosa tarta, además se le ve una textura de las que me gustan. Bss Esther

    ResponElimina
  3. Sembla molt esponjós, aquest pastís. I amb el punt humit a l'interior a mi em perden, aquestes coses dolces... he he. Un aniversari fantàstic, Núria.

    ResponElimina
  4. Les fotos t'han quedat molt bé!! i el pastís, quina pinta.... petons!

    ResponElimina
  5. si que deu valdra la pena, te una pinta exquisita!! m'agrda molt amb la galeta!! i felicitats! petons

    ResponElimina
  6. Doncs a mi aquestes fotos m'encanten! i ara mateix ja et pinejo el teu pastis! perquè jo també el faré, m'encanta el brownie, i la idea de fer-lo pastís m'encanta!
    Petons Gemma.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats!! Quina cosa més bona!!! Fa una fila deliciosa!!! T'ha quedat de 10!!

    ResponElimina
  8. Primer de tot: moltes felicitats! Un pastís deliciós (jo també tinc moltes receptes de la SandeeA a pendents i si sumo totes les de Pinterest no acabaria mai de cuinar!)
    Les fotos em semblen una preciositat ;-)
    Visca la xocolata!

    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars