PASTÍS D'ANIVERSARI II - BROWNIE "WITH COOKIE"
Buscant inspiració entre els meus pins de Pinterest, vaig topar-me amb una recepta de la famosíssima SandeeA de "La receta de la felicidad" i va ser com un amor a primera vista...
Tinc ple de receptes seves "pineades" com "a pendents", i tot i que aquesta l'havia passat per alt en el seu moment... ara m'ha vingut com anell al dit. Sóc una enamorada dels brownies i aquest és de xocolata negre. Així que ja tinc pastís d'aniversari!!
Ingredients per la base de cookies:
150 g de mantega freda
200 g de farina
80 g de sucre moreno
1 rajolí de llet (el just per lligar la massa)
1 polsim de sal
125 g de gotes de xocolata
Ingredients pel brownie:
200 g de xocolata de fondre
125 g de mantega
3 ous
200 g de sucre
125 g de farina
1 cullerada de cacau pur en pols sense sucre (ella en posa 3 cullerades)
1 polsim de sal
Preparació de la base:
Escalfar el forn a 180ºC.
Barrejar tots els ingredients menys les gotes de xocolata fins aconseguir una pasta. (Ull que el rajolí de llet l'hem d'incorporar només si cal per ajudar-nos a lligar la massa. Per tant, no l'incorporeu a l'inici juntament amb els altres ingredients)
Un cop tenim la massa a punt, afegir les gotes de xocolata i barrejar per repartir-les bé.
Col·locar la massa al motllo triat (un rodó de 24 cm en el meu cas) prémer i aplanar amb una cullera. Reservar a la nevera mentre preparem el brownie.
Preparació del brownie:
Desfer la xocolata i la mantega al bany maria. Reservar. Batre els ous amb el sucre fins que espumegin. Afegir la barreja de xocolata i barrejar bé. Incorporar la farina, el cacau i la sal i barrejar-ho bé.
Abocar sobre la base de cookies i coure al forn uns 20-25 minuts.
Verter sobre la base de cookies y hornear unos 25 minutos.
Per decorar, jo he fet servir:
Fondant (per fer les roses i els números)
Washi tape (per fer la garlanda)
Paper d'envalar (per imprimir el cartell de happy birthday)
Muchas felicidades!!!!! Viendo lo bien que hablas de este brownie habrá que probarlo. Y ahora me voy a echar un vistazo a tus pendientes de Pinterest.
ResponEliminaPreciosa tarta, además se le ve una textura de las que me gustan. Bss Esther
ResponEliminaSembla molt esponjós, aquest pastís. I amb el punt humit a l'interior a mi em perden, aquestes coses dolces... he he. Un aniversari fantàstic, Núria.
ResponEliminaLes fotos t'han quedat molt bé!! i el pastís, quina pinta.... petons!
ResponEliminasi que deu valdra la pena, te una pinta exquisita!! m'agrda molt amb la galeta!! i felicitats! petons
ResponEliminaDoncs a mi aquestes fotos m'encanten! i ara mateix ja et pinejo el teu pastis! perquè jo també el faré, m'encanta el brownie, i la idea de fer-lo pastís m'encanta!
ResponEliminaPetons Gemma.
Moltes felicitats!! Quina cosa més bona!!! Fa una fila deliciosa!!! T'ha quedat de 10!!
ResponEliminaGràcies mil a totes!
ResponEliminaPrimer de tot: moltes felicitats! Un pastís deliciós (jo també tinc moltes receptes de la SandeeA a pendents i si sumo totes les de Pinterest no acabaria mai de cuinar!)
ResponEliminaLes fotos em semblen una preciositat ;-)
Visca la xocolata!
Petons
Té una pinta deliciosa!!
ResponElimina