BROWNIE "RED VELVET"


Els brownies juntament amb el coulant són les meves postres preferides, i fixeu-vos que parlo dels brownies amb plural i això és perquè m'agrada qualsevol versió. I us puc ben assegurar que hi ha de molts tipus. 

Aquest és una versió Red Velvet del clàssic que faig normalment i la veritat és que no sé quin dels dos m'agrada més!

Actualment tothom coneix que és el Red Velvet i hi ha diverses maneres de fer postres amb el seu color característic. Hi ha qui utilitza colorant vermell amb alguna barreja de vinagre de poma, d'altres utilitzen remolatxa com a colorant natural. Jo d'ençà que vaig provar l'emulsió de la marca Lorann que m'hi vaig enamorar i procuro tenir-ne sempre a casa. Així que per la recepta que jo us proposo és un ingredient indispensable. El podeu comprar a qualsevol botiga on venen coses de rebosteria i el podeu utilitzar per diversos postres.

Ingredients:
220 g mantega
220 sucre
4 ous
70 g farina
2 cullerades de cacao en pols sense sucre
1 culleradeta d'emulsió Red Velvet
1 culleradeta d'extracte de vainilla
70 g xocolata negra de fondre


Preparació:

Escalfar el forn a 200ºC. (en el moment de coure el brownie, baixarem la temperatura a 180ºC).
Desfer la xocolata juntament amb la mantega i barrejar-ho fins que estigui ben lligat. Reservar

D'altra banda, barrejar en un bol, la farina passada per un sedàs, la xocolata en pols, el sucre i els ous. Afegir l'emulsió i la vainilla. Un cop ho tinguem ben barrejat, és el moment d'ajuntar les dues preparacions.

Abocar la barreja a un motllo preparat amb mantega perquè no s'enganxi i coure al forn prèviament pre-escalfat durant 25 minuts. (sempre depenent del nostre forn). Recordeu baixar la temperatura a 180ºC.


Notes i consells:
Per desemmotllar, s'ha d'esperar a que refredi perquè quan encara és calent és massa tou i delicat.


Comentaris

  1. quina monada i que bo aquest pastisset!! em sembla molt maco el to de color vermellós que li ha donat! petons

    ResponElimina
  2. Han quedado una preciosidad! Espero que les disfrutes!!
    Ana de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  3. Que pinta que tiene ese brownie. Ni que decir tiene que la tarta del año pasado era espectacular. Lo bueno de este brownie es que es ideal para última hora. Una muy buena idea. Feliz San Valentin :-)

    ResponElimina
  4. Que originals!! T'han quedat precioso amb aquest coloret vermell i els cors! Segur que tothom va quedar encantat!

    ResponElimina
  5. Uhmmm!!! Que bo!!! I amb la capa de dalt trencadissa, ha de ser deliciós!!!
    Petons

    ResponElimina
  6. Pero que brownie tan apetecible! El chocolate que no nos falte eh? Besos
    Patrix

    ResponElimina
  7. Veig que no sóc l'únic ruc que es dedica a innovar a la cuina a les tantes de la nit XD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars